Onze zuivel

Wij halen onze zuivel bij 3 verschillende bedrijven; De Vrolijke Koe, De Meirhoeve & De Ambachtshoeve.


ZUIVELBOERDERIJ DE VROLIJKE KOE; 

Wij, Koen en Josine van Leeuwen wonen samen met onze 4 kinderen op de boerderij die door de opa van Koen in 1938 gebouwd werd op de pas ontgonnen peelgrond in Deurne. Wij werken met onze ouders en een team enthousiaste en ervaren medewerkers op de boerderij. Samen verzorgen we met veel toewijding onze koeien en bereiden met passie de lekkerste zuivelproducten.

De zuivelproducten die we maken moeten van hoogwaardige kwaliteit en superlekker zijn. Deze worden gemaakt door ons deskundig zuivelteam.
Dat doen zij met de grootste zorg en heel veel liefde, en dat proef je!

https://www.devrolijkekoe.nl/

DE MEIRHOEVE;
In 2010 zijn wij gestart met het experimenteren voor de zelfverwerking van de verse melk in kaas en andere zuivelproducten. Verschillende cursussen en opleidingen hebben ervoor gezorgd dat de experimenten tot een mooi aanbod van kaas- en zuivelproducten resulteerde.

De Meirhoeve kaas- en zuivelboerderij is een landelijke boerderij met melkkoeien in de gemeente Meer (Hoogstraten). Van de dagverse koemelk worden op ambachtelijke wijze kaas- en zuivelproducten vervaardigd.

https://demeirhoeve.be/

ZUIVELBOERDERIJ AMBACHTSHOEVE;
Ambachtshoeve is een zuivelboerderij in hartje Brabant (Raamsdonk). Hier wordt de (weide) melk rechtstreeks vanaf de koe verwerkt tot zuivelproduct. De producten worden op natuurlijke en ambachtelijke wijze geproduceerd. We werken met veel aandacht en passie aan onze producten, zodat we een perfect eindproduct kunnen leveren. 

Al onze zuivel is voorzien van het keurmerk ‘Echte Boerderijzuivel’. Zuivel die ambachtelijk op de boerderij wordt gemaakt met de melk van de eigen koeien. U kunt bij de Ambachtshoeve terecht voor echte boeren zuivel zoals; o.a. karnemelk, boter, yoghurt en vla.

https://ambachtshoevezuivel.nl